Leasingattest

Uvildig kontrol af leasingbiler

– 30 minutters varighed

bilsyn

Dennis Eliasen

Teknisk ansvarlig

Hvad er en Leasingattest?

En Leasingattest er en afleveringsrapport, som Vallensbæk Synshal fortager sig når en kunde skal aflevere deres leasede bil. Et leasingselskab kan bruge Vallensbæk Synshal som en uvildig partner til at kontrollere bilens stand og mangler ved et endt leasing forløb. En leasingattest tager ca. 30 minutter at lave.

Hvad tjekker vi ved en Leasingattest?

En Leasingattest har til formål at kontrollere bilens visuelle slitage, som bilen har været udsat for i den periode, hvor bilen har været leasede. Der vil blive taget billeder af hele bilen, både indvendigt og udvendigt. Ud over den visuelle slitage vil den teknisk ansvarlig tage en lille tur, for at kontrollere alle bilens funktioner og lyde. Alle de visuelle skader, mangler og mislyde vil blive noteret ned i Leasingattesten og en kopi vil blive givet til leasingtageren. Vallensbæk Synshal sender automatisk en kopi til leasingselskabet som dokumentation for, at bilen er afleveret.
Når du afleverer en leasede bil hos Vallensbæk Synshal, er det meget vigtigt, at du medbringer alle de dele, som tilhører bilen. Leasingselskabet sender normalt en regning til leasingtageren, hvis der mangler noget.
Herunder giver vi dig et konkret overblik over 1. hvilke dele af bilen vi kontrollerer og 2. hvad du typisk skal huske at tage med, når du afleverer en leasede bil til os:

Leasingattest kontrolpunkter

 • MÆRKER OG SMÅ RIDSER

 • STENSLAG

 • BULER

 • INDVENDIG SKADER

 • DEFEKTE FUNKTIONER OG MISLYDE VED KØRSEL

 • INDVENDIG RENGØRING (DÅRLIG LUGTE, PLETTER PÅ SÆDERNE, ETC.)

Huskeliste når du afleverer en leasingbil

 • ALLE UDLEVEREDE NØGLER
 • RESERVEHJUL

 • EKSTRAUDSTYR (HVIS DU HAR FÅET NOGEN MED)

 • REGISTRERINGSATTESTEN

 • SERVICEBOG

 • DOKUMENTATION PÅ UDFØRT ARBEJDE MED BILEN

Det er de enkelte leasingselskaber, der bestemmer, om der vil være et erstatningskrav på din leasede bil. Hovedreglen er dog, at hvis skaderne er store og omfattende, at leasingselskabet er nødt til at reparere bilen, så vil der højst sandsynligt komme regning til dig.
De fleste leasingselskaber kræver, at du vasker og rengør bilen både indvendigt og udvendigt inden du afleverer bilen. I nogle tilfælde kan du blive afvist og blive bedt om at vaske bilen inden leasingattesten kan blive foretaget.

Bestil en Leasingattest hos os i dag

Reservere nu og sikre den tid, der passer bedst til dig. Har du spørgsmål omkring Leasingattest, kan du altid ringe og få dem besvaret.

ANMELDELSER

Det siger vores kunder om os:

syn

“Jeg har fået synes min bil her de sidste tre gange. Det er nemt at bestille tid, og få det rigtige tidspunkt. Hver gang har jeg fået nogle gode råd til vedligeholdelse.”

Carl Dragert
bilsyn

“Det bedste sted og de er meget flinke og imødekommende og god service”

Omer Kaya
Periodisk syn

“Very good service”

Javeed Hussain

“Danmarks bedste synshal
Billigt,god service,modtager kunder med god behandling personale sød og venlig.hurtigt syn inden 20 minutter tak til Vallensbæk syns hal👍👏”

Mustafa Kücükavci Konya

“Yderst venlig personale som udviser god og faglig kunden samt omhu for opgaven, og forståelse for at lægmand ikke er mekanikker så god forklaring af eventuelle fejl,
jeg vil gerne komme der næste gang jeg har behov for et syn af min bil, tak for en god oplevelse.”

Jacob Nielsen‎

GOOGLE MAP