HJULSKIFT

Fair pris kun 399,-

– Ved online booking

bilsyn

Dennis Eliasen

Teknisk ansvarlig

Undgå ventetid – Bestil online

Prisen for hjulskifte er 399 kr., og forudsætter tidsbestilling. Booker du ikke tid til hjulskift er prisen 449 kr. Vi anbefaler at du bestiller tid til hjulskifte, da der ellers kan forekomme ventetid.

Hvad skal jeg medbringe til hjulskift?
Du skal medbringe de hjul, som du skal have skiftet. Er dine hjul monteret med låsebolte skal du medbringe toppen til låsebolten ellers kan vi ikke få hjulene af.

Kan jeg også få skiftet dæk på fælge?
Vi sælger desværre ikke nye dæk eller monterer nye/gamle dæk på fælge. Har du brug for nye vinter-/sommerdæk, anbefaler vi du køber dem hos en bil/dækforhandler.

Bestil hjulskift idag

Reservere nu og sikre den tid, der passer bedst til dig. Har du spørgsmål omkring hjulskift, kan du altid ringe og få dem besvaret.

ANMELDELSER

Det siger vores kunder om os:

syn

“Jeg har fået synes min bil her de sidste tre gange. Det er nemt at bestille tid, og få det rigtige tidspunkt. Hver gang har jeg fået nogle gode råd til vedligeholdelse.”

Carl Dragert
bilsyn

“Det bedste sted og de er meget flinke og imødekommende og god service”

Omer Kaya
Periodisk syn

“Very good service”

Javeed Hussain

“Danmarks bedste synshal
Billigt,god service,modtager kunder med god behandling personale sød og venlig.hurtigt syn inden 20 minutter tak til Vallensbæk syns hal👍👏”

Mustafa Kücükavci Konya

“Yderst venlig personale som udviser god og faglig kunden samt omhu for opgaven, og forståelse for at lægmand ikke er mekanikker så god forklaring af eventuelle fejl,
jeg vil gerne komme der næste gang jeg har behov for et syn af min bil, tak for en god oplevelse.”

Jacob Nielsen‎

GOOGLE MAP

Vi støtter danske klovne